Mor og far på egen håndMens jeg var gravid, kom traileren for Thor Ragnarok frem. Kenneth og jeg er ultimative Marvel fans, og specielt Thor er vores favorit. Eftersom den havde præmiere i starten af oktober, satte vi os et mål om, at vi ville ind og se den engang i november, når Nohr var omkring de 3 måneder. Dette mål var rigtig dejligt at have i baghovedet, når det hele føltes som om man stod med lortebleer til op over begge ører, og der ikke var mere plads til beskidt vasketøj i vasketøjskurvene. Vi snakkede ofte om, inden vi skulle sove, at vi glædede os til at vi skulle ind og se den film, og være bare os to igen et par timer. Man bliver jo nærmest slået ned af påmindelser om, at man skal huske hinanden efter man har fået børn, og at det er vigtigt med kærestetid uden barn, så den aftale her var rigtig vigtig for mig! Ja, det er jeg sikker på, at den var for os begge to!

Så blev det premiere dato, men vi vidste godt, at der stadig ville gå en månedstid inden vi ville komme ind og se den. Jeg havde på dette tidspunkt ikke fået malket noget mælk ud - faktisk var dette helt uoverskueligt for mig! Hvordan skulle jeg nogensinde få malket noget som helst ud, og stadig have mad til ham. Jeg ville jo ikke risikere, at jeg endelig havde malket en god portion ud, og han så ville mangle det resten af dagen. Heldigvis sov han 7 timer en nat - ja jeg ved det, Nohr er urimelig let, så jeg klager ikke! :D - men efter en nat hvor jeg slet ikke havde givet ham mad, var begge bryster ret spændte, og han var ret sulten. Han tømte det ene, og spiste meget lidt at det andet. derfor kunne jeg nu med god samvittighed malke resten ud og fryse ned. HURRA! Så var der i hvert fald 60ml, og hvis jeg ikke fik malket mere ud, kunne han få erstatning hvis han manglede mere. For det så ikke skal være løgn, så gik der ikke mere end et par uger, før han tog en lang nat igen, og jeg igen kunne malke mere ud! Nu havde jeg 120ml, og følte mig for alvor klar, til en kærestetur i biografen!

Vi snakkede med Kenneths mor og far, om at de skulle passe Nohr et par timer, den efterfølgende weekend, og vi glædede os! Endelig skulle vi prøve et par timer hvor vi bare var os! Men.... Godt nok er Nohr en nem baby, men da weekenden nærmede sig, begyndte mit ene bryst at gøre ondt. Jeg havde fået brystbetændelse og feber (Det kan du læse mere om her). Øv, vi måtte vente! Og vi skulle faktisk vente længe, for ugen efter havde vi familie planer på Sjælland. Og sådan fortsatte det hele november måned! Hver gang vi havde tænkt, at nu skulle det være, så kom der noget i vejen. Vi havde faktisk opgivet, at nå vores mål, som vi satte allerede da traileren for filmen startede. Øv....

Men en dag i december tjekkede Kenneth om filmen stadig gik, og det gjorde den!!!! Vi forstod det ikke helt, for det var jo over to måneder siden den havde præmiere. Men endelig kom vi afsted, og det var et helt perfekt tidspunkt! Det var nemlig på vores 8-årsdag! Så romantisk altså!

Jeg selv var mega stolt! Men det dejligste var, at vi på ingen måde var i tvivl om, at Nohr havde det godt hos sin farmor og farfar. Men selvom jeg vidste det, så var det alligevel lidt svært at være der 100% sammen med Kenneth. Men det føltes godt, at være bare os to igen.

Jeg glæder mig rigtig meget, til endnu flere kærestedage, og er så mega stolt over at have taget det skridt, at Nohr nu kan blive passet nogle timer!

Kommentarer

Populære indlæg